Prijswinnaar limerick-wedstrijd ontvangt zijn prijs

July 16, 2019 457 keer bekeken

Maandag 15 juli heeft Jan van der Torre uit Wilnis de prijs ontvangen die hij gewonnen heeft met de limerick-wedstrijd voor het trekpontje over de Veldwetering. Uit handen van wethouder Rein Kroon van gemeente De Ronde Venen ontving hij een waardebon voor een lunch bij Paviljoen Toren De Grote Sniep.

Jan van der Torre kon niet aanwezig zijn bij de officiële opening van het trekpontje op 5 juli. Daarom ontving hij zijn prijs later.

Het aanleggen van het trekpontje komt voort uit het Convenant Groot Wilnis-Vinkeveen. Dit convenant is opgesteld door 10 gebiedspartijen, waaronder gemeente De Ronde Venen, die de handen ineen hebben geslagen om het veenweidelandschap van Groot Wilnis-Vinkeveen te behouden en verder te ontwikkelen. Weidse recreatie is een van de doelen van het convenant. Het trekpontje over de Veldwetering draagt hier aan bij,  want het creëert een extra wandelverbinding tussen knooppunten 46 en 47 van het wandelnetwerk in het Groene Hart.

Kijk voor meer informatie op www.utrecht-west.com/trekpontje

Op de foto: Maeike Pebesma, projectleider Groot Wilnis-Vinkeveen van provincie Utrecht, wethouder Rein Kroon en Jan van der Torre

Cookie settings