9 maart: LEADER-festival Van dromen naar doen

January 28, 2020 560 keer bekeken

Interactieve inspiratie over voedsel van dichtbij, circulaire economie, recreatie en sociale innovatie: dit staat op het programma voor het LEADER-festival Van dromen naar doen. En natuurlijk veel gelegenheid om contact te leggen en tips uit te wisselen. Heb jij een vernieuwend idee voor het platteland van de provincie Utrecht? Of wil je graag meedenken met anderen? Meld je dan aan voor het LEADER-festival op 9 maart in Bunnik en kom dichter bij het waarmaken van je droom.

LEADER is een Europees programma dat initiatieven ondersteunt die bijdragen aan een vitaal en levendig platteland. Het draait om ideeën van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied. Grijp nu je kans want de LEADER-subsidie kan nog worden aangevraagd tot november 2020.

Meer weten?

Het volledige programma van het LEADER-festival èn het aanmeldformulier zijn te vinden op www.provincie-utrecht.nl/leader.  Daar vind je ook de contactgegevens van de LEADER-coördinatoren. Zij helpen je graag bij al je vragen over het festival, over LEADER of over de mogelijkheid van een LEADER-bijdrage voor jouw idee. We zien je graag op 9 maart in Fort Vechten, Achterdijk 12 in Bunnik. Het festival duurt van 19:30 tot 22:30 uur.

Nu aanmelden via www.provincie-utrecht.nl/leader  

 

Cookie settings