Uitnodiging LEADER-café voor nieuwe initiatieven

13-10-2016 610 keer bekeken 0 reacties

Heeft u een goed idee voor de versterking van het platteland in Utrecht-West? Of wilt u meedenken met initiatieven of bent u gewoon benieuwd naar wat LEADER te bieden heeft? Kom dan op donderdagavond 13 oktober naar het LEADER-café in Montfoort.

Tijdens het LEADER-café vertellen initiatiefnemers van initiatiefnemers van onder andere een ‘dairy start-up’, een fierljepcentre en een stoomgemaal waarom hun initiatief bijdraagt aan de vernieuwing van het platteland. De Aanjaaggroep vertelt over hun ontwikkelingsstrategie voor het gebied en welke kansen LEADER daarvoor biedt. En voor degenen die een idee hebben maar niet zeker weten of hun idee het haalt in de markt, komt strateeg Cyrille de Warrimont uitleggen hoe je dat snel digitaal kunt testen. We gaan dat ook gelijk uitproberen! Kortom: een avond vol informatie, inspiratie, meedenken, netwerken én vervolgstappen.

De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Locatie is het bedrijf Te-Bi, Krekenburg 8 in Montfoort. Aanmelden kan tot en met 12 oktober via ajg@leaderweidseveenweiden.nl. Bekijk ook de uitnodiging, klik hier.

Meer informatie
De Lokale Ontwikkelingsstrategie is te vinden op www.leaderweidseveenweiden.nl. Het LEADER-gebied bestaat uit het landelijk gebied van de gemeenten Oudewater, Lopik, Montfoort, IJsselstein, Vianen, Nieuwegein, Woerden, Stichtse Vecht, De Ronde Venen en Utrecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met de Leader-coördinatoren Michelle Poort (06 - 169 723 69), Klaas-Hemke van Meekeren (06 – 249 116 46) of Marianne Breedijk (06 - 225 663 81).

0  reacties